Advertisement

Μποχουμ Γκλαντμπαχ - Οπαδός της μπόχουμ πέταξε ένα ποτήρι μπύρας στο κεφάλι του επόπτη στον αγώνα με την γκλάντμπαχ με αποτέλεσμα να αποφασιστεί οριστική διακοπή .

Ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ το βράδυ της παρασκευής (18/3). Γίνονται και στη γερμανία αυτά! Οπαδός της μπόχουμ πέταξε ένα ποτήρι μπύρας στο κεφάλι του επόπτη στον αγώνα με την γκλάντμπαχ με αποτέλεσμα να αποφασιστεί οριστική διακοπή . Στο 69΄ λόγω ρίψης ποτηριού στον βοηθό διαιτητή διεκόπη ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ κι΄ ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο . Συγκεκριμένα, οπαδός των γηπεδούχων έριξε .

Συγκεκριμένα, οπαδός των γηπεδούχων έριξε . Gklantmpax Mpoxoym 2 1 Aoygksmpoyrgk Stoytgkardh 4 1 Podosfairo Germania Sport Fm Gr Bwinspor Fm 94 6
Gklantmpax Mpoxoym 2 1 Aoygksmpoyrgk Stoytgkardh 4 1 Podosfairo Germania Sport Fm Gr Bwinspor Fm 94 6 from resources.sport-fm.gr
Συγκεκριμένα, οπαδός των γηπεδούχων έριξε . Ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ το βράδυ της παρασκευής (18/3). Στο 69΄ λόγω ρίψης ποτηριού στον βοηθό διαιτητή διεκόπη ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ κι΄ ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο . Γίνονται και στη γερμανία αυτά! Οπαδός της μπόχουμ πέταξε ένα ποτήρι μπύρας στο κεφάλι του επόπτη στον αγώνα με την γκλάντμπαχ με αποτέλεσμα να αποφασιστεί οριστική διακοπή . I η ν ι η ι ν.

I η ν ι η ι ν.

Οπαδός της μπόχουμ πέταξε ένα ποτήρι μπύρας στο κεφάλι του επόπτη στον αγώνα με την γκλάντμπαχ με αποτέλεσμα να αποφασιστεί οριστική διακοπή . Στο 69΄ λόγω ρίψης ποτηριού στον βοηθό διαιτητή διεκόπη ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ κι΄ ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο . I η ν ι η ι ν. Συγκεκριμένα, οπαδός των γηπεδούχων έριξε . Γίνονται και στη γερμανία αυτά! Ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ το βράδυ της παρασκευής (18/3).

Συγκεκριμένα, οπαδός των γηπεδούχων έριξε . Γίνονται και στη γερμανία αυτά! Στο 69΄ λόγω ρίψης ποτηριού στον βοηθό διαιτητή διεκόπη ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ κι΄ ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο . I η ν ι η ι ν. Οπαδός της μπόχουμ πέταξε ένα ποτήρι μπύρας στο κεφάλι του επόπτη στον αγώνα με την γκλάντμπαχ με αποτέλεσμα να αποφασιστεί οριστική διακοπή .

Ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ το βράδυ της παρασκευής (18/3). Qogwgm42bth15m
Qogwgm42bth15m from www.sdna.gr
Στο 69΄ λόγω ρίψης ποτηριού στον βοηθό διαιτητή διεκόπη ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ κι΄ ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο . Γίνονται και στη γερμανία αυτά! I η ν ι η ι ν. Συγκεκριμένα, οπαδός των γηπεδούχων έριξε . Ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ το βράδυ της παρασκευής (18/3). Οπαδός της μπόχουμ πέταξε ένα ποτήρι μπύρας στο κεφάλι του επόπτη στον αγώνα με την γκλάντμπαχ με αποτέλεσμα να αποφασιστεί οριστική διακοπή .

Στο 69΄ λόγω ρίψης ποτηριού στον βοηθό διαιτητή διεκόπη ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ κι΄ ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο .

Συγκεκριμένα, οπαδός των γηπεδούχων έριξε . Οπαδός της μπόχουμ πέταξε ένα ποτήρι μπύρας στο κεφάλι του επόπτη στον αγώνα με την γκλάντμπαχ με αποτέλεσμα να αποφασιστεί οριστική διακοπή . Γίνονται και στη γερμανία αυτά! Ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ το βράδυ της παρασκευής (18/3). Στο 69΄ λόγω ρίψης ποτηριού στον βοηθό διαιτητή διεκόπη ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ κι΄ ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο . I η ν ι η ι ν.

Στο 69΄ λόγω ρίψης ποτηριού στον βοηθό διαιτητή διεκόπη ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ κι΄ ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο . I η ν ι η ι ν. Οπαδός της μπόχουμ πέταξε ένα ποτήρι μπύρας στο κεφάλι του επόπτη στον αγώνα με την γκλάντμπαχ με αποτέλεσμα να αποφασιστεί οριστική διακοπή . Γίνονται και στη γερμανία αυτά! Συγκεκριμένα, οπαδός των γηπεδούχων έριξε .

Συγκεκριμένα, οπαδός των γηπεδούχων έριξε . Mpoyntesligka Paraskeyhs Se Anodo H Gklantmpax Bet Fellas
Mpoyntesligka Paraskeyhs Se Anodo H Gklantmpax Bet Fellas from www.betfellas.gr
Συγκεκριμένα, οπαδός των γηπεδούχων έριξε . Οπαδός της μπόχουμ πέταξε ένα ποτήρι μπύρας στο κεφάλι του επόπτη στον αγώνα με την γκλάντμπαχ με αποτέλεσμα να αποφασιστεί οριστική διακοπή . Στο 69΄ λόγω ρίψης ποτηριού στον βοηθό διαιτητή διεκόπη ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ κι΄ ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο . Ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ το βράδυ της παρασκευής (18/3). I η ν ι η ι ν. Γίνονται και στη γερμανία αυτά!

Στο 69΄ λόγω ρίψης ποτηριού στον βοηθό διαιτητή διεκόπη ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ κι΄ ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο .

Ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ το βράδυ της παρασκευής (18/3). Γίνονται και στη γερμανία αυτά! I η ν ι η ι ν. Οπαδός της μπόχουμ πέταξε ένα ποτήρι μπύρας στο κεφάλι του επόπτη στον αγώνα με την γκλάντμπαχ με αποτέλεσμα να αποφασιστεί οριστική διακοπή . Συγκεκριμένα, οπαδός των γηπεδούχων έριξε . Στο 69΄ λόγω ρίψης ποτηριού στον βοηθό διαιτητή διεκόπη ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ κι΄ ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο .

Μποχουμ Γκλαντμπαχ - Οπαδός της μπόχουμ πέταξε ένα ποτήρι μπύρας στο κεφάλι του επόπτη στον αγώνα με την γκλάντμπαχ με αποτέλεσμα να αποφασιστεί οριστική διακοπή .. Συγκεκριμένα, οπαδός των γηπεδούχων έριξε . I η ν ι η ι ν. Ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ το βράδυ της παρασκευής (18/3). Οπαδός της μπόχουμ πέταξε ένα ποτήρι μπύρας στο κεφάλι του επόπτη στον αγώνα με την γκλάντμπαχ με αποτέλεσμα να αποφασιστεί οριστική διακοπή . Γίνονται και στη γερμανία αυτά!

Posting Komentar

0 Komentar